Over mij

foto-van-natasja

Hoi allemaal!

Welkom op mijn website waarin ik je meeneem op mijn haakavontuur! Ik ben Natasja van Lent en ben 28 jaar oud. Ik woon in Amsterdam en ben werkzaam in de kinderopvang.

Eigenlijk heb ik vanaf jongs af aan altijd gebreid, dus ik ben al erg lang bekend met het handwerken. Toch knaagde het altijd een beetje aan mij om te gaan leren haken, omdat je in mijn ogen met haken veel meer kan creëren en je ook veel kleine projectjes kan doen. Dat zal met breien vast ook wel kunnen, maar ik vind dat dit met haken gemakkelijker en op een leukere manier gaat.

In de 1e corona lockdown, hoefde ik een stuk minder te werken dan normaal. Toen heb ik de kans gegrepen om te gaan leren haken, via YouTube tutorials. Er ging een hele wereld voor mij open en sindsdien heb ik bijna elke dag gehaakt. Het is echt mijn passie geworden. Van veel mensen om mij heen hoorde ik dat zij ook wilde gaan haken, maar dat het hen niet lukte. Hierdoor en omdat ik het heel erg leuk vind om mensen dingen te leren en uit te leggen, ben ik mijn eigen website met haakblogs begonnen. Ik heb er zelf heel veel plezier in en ik hoop jullie ook!

Mochten er nog vragen, op – of aanmerkingen en/of dingen waar jullie tegen aanlopen zijn, dan hoor ik dat graag.

Mail dan naar: info@pinkalpaca.nl

Liefs, Natasja

Terug